Over ons
 • Een pro-actieve en vakkundige adviseur

  Bloem Installatieadvies is een betrokken en betrouwbare partner Wij zoeken graag samen met u naar de beste installatie-oplossing

 • Van advies tot oplevering

  Wij begeleiden uw hele (ver)bouwtraject

 • Gespecialiseerd in het renoveren van installaties in wooncomplexen

  En een solide partner in installatieadvies en projectbegeleiding

 • Kan het simpel, dan houden wij het simpel

  Kan het duurzaam, dan adviseren wij duurzaam

Over ons

Bloem Installatieadvies

Werktuigbouwkundig adviesbureau

Bloem Installatieadvies adviseert over het gebruik van gebouw gebonden installaties voor uiteenlopende gebouwen, van woningen tot utiliteit. Naast de nodige ervaring in zorgprojecten zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van installaties in wooncomplexen. Met een rechttoe-rechtaan houding begeleiden wij uw hele (ver)bouwtraject: van advies tot oplevering. Bloem Installatieadvies denkt pro-actief met u mee. Kan het simpel, dan houden wij het simpel. Integriteit, professionaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Bloem Installatieadvies werkt onder andere voor diverse architectenbureau’s, woningcorporaties, vastgoed- en VvE-beheerders, bouwadvies- en bouwmanagementbureaus, scholen en zorginstellingen.

Ed Bloem

Drijvende kracht achter Bloem Installatieadvies is eigenaar Ed Bloem, sinds 1989 werkzaam in de installatiebranche. Zijn kennis en ervaring deed hij op in diverse functies: van werkvoorbereider tot projectleider en vestigingsmanager. Ed Bloem leerde bij diverse adviesbureaus en installatiebedrijven zowel de voorbereidende als de uitvoerende kant van het installatietraject kennen. Met zijn doelmatige en ondernemende houding denkt hij graag ‘out-of-the-box’ mee over uw installatievraag.

Duurzaamheid

Aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hecht Bloem Installatieadvies veel waarde. In onze adviezen bekijken wij daarom altijd milieuvriendelijke mogelijkheden. Vraagt een opdrachtgever en/of het ontwerp om een duurzame oplossingen, dan nemen wij duurzame toepassingen mee in ons advies.